OP VERKENNING IN ONZE FEDERATIE

Zomerzoektocht 2022

Onze zomerzoektocht brengt ons dit jaar in onze 5 parochiekerken. We nodigen uit om daarbij echt te gaan rondneuzen – voor of achter, boven of onder, links of rechts… er zijn heel wat kleine details te ontdekken waar je misschien nog nooit op gelet hebt.

Bij elke kerk stellen we 5 vragen. De laatste vraag is telkens aan de hand van een afbeelding.De vragen vindt u per kerk in een bijgevoegde PDF.

Bezorg het antwoordformulier voor 27 augustus op een van volgende plaatsen:

– Federaal Secretariaat, Constant Permekelaan 4, Jabbeke

– Pastorie, Oude Dorpsweg 92a, Varsenare

Tip 1

Antwoorden op de vragen vind je telkens binnen de muren van de kerk. Maar je hoeft ervoor niet in het koor (= het deel vooraan rond het altaar) te gaan staan. Er zijn ook geen antwoorden verborgen achter gesloten deuren…

Tip 2

Antwoorden op de vragen kan telkens heel kort: één woord of getal volstaat.

Tip 3

We doen een inspanning om onze kerken zoveel mogelijk op de aangegeven momenten open te houden (met dank aan de mensen die daarvoor instaan!) Maar neem het ons niet kwalijk als we daar voor een keer moeten van afwijken, en je voor een gesloten deur staat.

Hieronder vindt u de vragenlijst per parochie en het antwoordstrookje, als u deze wilt af printen klik dan de parochiekerk en dan verschijnt het in pdf dat u kunt afprinten.

Vragenlijst St-Blasiuskerk Jabbeke
St.-Blasiuskerk Jabbeke
Vragenlijst St-Eligiuskerk  Snellegem
St.-Eligiuskerk Snellegem
Vragenlijst St-Janskerk Stalhille
St.-Janskerk Stalhille
Vragenlijst St-Mauritiuskerk Varsenare
St.-Mauritiuskerk Varsenare
Vragenlijst St-Vedastuskerk Zerkegem
St.-Vedastuskerk Zerkegem
Antwoordstrook
Antwoordstrook